Veiligheid

Op het vlak van veiligheid en gezondheid op het werk is de laatste 30 jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt: tussen 1994 en 2018 is het aantal dodelijke arbeidsongevallen in de EU met ongeveer 70 % gedaald. Ondanks deze vooruitgang vallen er jaarlijks toch nog meer dan 3 miljoen ongevallen in de EU, waarvan meer dan 3300 dodelijke ongevallen. Het blijft daarom een voortdurende uitdaging en noodzaak voor ondernemingen om de beschermingsnormen voor hun werknemers te behouden en verbeteren.

Voor een hoog beschermingsniveau voor werknemers zijn er, naast gezondheid en welzijn, sterke economische argumenten. Jaarlijk kosten werk-gerelateerde ongevallen en ziekten de Europese economie meer dan 3,3 % van het bbp (ong. 460 miljard euro in 2019). Goede praktijken op het vlak van veiligheid en gezondheid op het werk helpen bedrijven productiever, concurrender en duurzamer te maken. Men schat dat voor elke euro die in veiligheid en gezondheid op het werk wordt geïnvesteerd, het voordeel voor de werkgever ongeveer dubbel zo hoog is.

Om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag naar bescherming, hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van allerhande veiligheidsmateriaal:

Aanrijbeveiliging, valbeveiligingverkeers- en industriële spiegels, verkeersdrempels en anti-slip.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek van één van onze veiligheidsadviseurs.

 

Uw specialist

Safety and Spray Technics helpt u om de veiligheid in en rond uw bedrijf of bedrijfsterrein te optimaliseren.

Indien gewenst kan u altijd een beroep doen op onze ervaren vakmensen, zij zorgen voor een professionele installatie zodat u op beide oren kan slapen.

 

Ons Kantoor

Ambachtenlaan 54
3001 Heverlee
België
+32(0)16/400611
BE 0537 313 088

Kantooruren

Ons team staat klaar om u verder te helpen!

  • Maandag - Donderdag: 08u30 - 17u00
  • Vrijdag: 08u30 - 14u30
  • Zaterdag - Zondag: Gesloten