Pictogrammen

Veiligheidspictogrammen kunnen snel belangrijke informatie communiceren en zijn daarom essentieel voor de preventie van ongevallen en letsels op de werkvloer. In het kader van een wereldwijde harmonisatie van veiligheidssignalen werd ISO 7010 geïntroduceerd. Deze norm onderscheid 5 categorieën van veiligheids- en gezondheidssignalering:

  1. Evacuatie- en reddingspictogrammen worden gebruikt om aan te geven waar zich de nooduitgangen en reddingsmiddelen bevinden
  2. Brandbestrijdingspictogrammen worden gebruikt om snel nooduitgangen en brandbestrijdingsmiddelen te lokaliseren
  3. Gebodspictogrammen worden gebruikt om aan te geven dat bepaalde handelingen moeten worden uitgevoerd
  4. Verbodspictogrammen worden gebruikt om duidelijk te maken aan personeel en bezoekers dat bepaalde gedragingen of handelingen niet toegestaan zijn
  5. Waarschuwingspictogrammen worden gebruikt om bezoekers en personeel te waarschuwen voor mogelijke risico’s

Bij ons kan u terecht voor de levering en plaatsing van alle ISO 7010-conforme pictogrammen in een uitgebreid assortiment duurzame materialen die geschikt zijn voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen: vinyl, dibond, polypropyleen, verhard pvc, aluminium en fotoluminescente materialen. Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek of meer informatie.

 

Uw specialist

Safety and Spray Technics helpt u om de veiligheid in en rond uw bedrijf of bedrijfsterrein te optimaliseren.

Indien gewenst kan u altijd een beroep doen op onze ervaren vakmensen, zij zorgen voor een professionele installatie zodat u op beide oren kan slapen.

 

Ons Kantoor

Ambachtenlaan 54
3001 Heverlee
België
+32(0)16/400611
BE 0537 313 088

Kantooruren

Ons team staat klaar om u verder te helpen!

  • Maandag - Donderdag: 08u30 - 17u00
  • Vrijdag: 08u30 - 14u30
  • Zaterdag - Zondag: Gesloten