providing solutions you need! 

                                                                                                                                                                                                                      Version Francophone    Nederlandstalige versie

Nos services


 

 Travaux de rénovation

 

 Notre personnel se spécialise dans différents types de travaux. Nous proposons nos services aussi bien pour le privé que pour des professionnels.

 

 

 • Les travaux de sols et carrelages, revêtements PU et époxy, parquet, revêtement de sol stratifié et parquet

 

    

 

  Nous réalisons une mise en place et une finition soignée. Chape et travaux de plâtrage, céramique, etc. Les particuliers ou les entreprises peuvent compter sur notre expérience pour un travail précis et professionnel.


Er worden in hoofdzaak 2 soorten gietvloeren geplaatst, afhankelijk van de toepassing en benodigde duurzaamheid. Het belangrijkste verschil tussen de soorten, Epoxy of PU, is de hardheid en het toepassingsgebied.

- Epoxy: hoge hardheid
- Pu: elastisch, esthetisch flexibel 

Gietvloeren zijn veelzijdig en dat komt vooral door het grote aanbod aan mogelijkheden. Het is mogelijk om de vloer te verkrijgen in alle RAL kleuren. • Uw badkamerrenovatie in goede handen 

 

   

 

Is uw badkamer aan vernieuwing toe, dan realiseren wij graag uw droom. Met onze werkzaamheden in vloer- en wandbetegeling hebben wij ons tevens gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Doe een beroep op ons voor afbraak, pleister- en stukwerk, plaatsing van gyprocwanden en -plafonds, betegeling en sanitair.

 

 

 

 

 

 • Gyproc- en pleisterwerken

  

 

 

De mogelijkheden van gyproc zijn eindeloos. Gespecialiseerde vakmensen plaatsen scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds in een handomdraai en werken ze schilderklaar af.

Door de jarenlange ervaring van onze stukadoors garanderen wij een perfecte en gladde afwerking van uw nieuwbouwproject of renovatie.


 

 

 

 

 • EPDM daken 

 

 

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Naadloos membraan uit één stuk, 100% waterdicht met 10 jaar garantie. Scheur-, breuk- en krimpvrij, UV bestendig. Uiterlijke duurzaamheid en ook geschikt voor groendaken. Milieuvriendelijk en recycleerbaar product.