providing solutions you need! 

                                                                                                                                                                                                                      Version Francophone    Nederlandstalige versie

Onze diensten


 

 Renovatiewerken

 

 Onze mensen zijn gespecialiseerd in onderstaande werken. Wij verzorgen  deze werken zowel voor privé als bedrijfstoepassingen. Wij bieden u service  & kwaliteit en na ons bezoek een steeds vrijblijvende offerte.

 

 

 • Vloer- en tegelwerken, PU & epoxy vloeren, parketvloeren, plankenvloeren  en laminaat

 

    

 

  Wij staan voor een zorgvuldige plaatsing en zorgvuldige afwerking. Van chapewerken en  bepleistering tot een mooie en sprekende keramische of natuursteen betegeling. Ook  rond een woning of bedrijf kan u rekenen op onze brede ervaring. Voor aanleg in  natuursteen materialen van oprit of terras bieden wij U een precieze en vakkundige  service.


Er worden in hoofdzaak 2 soorten gietvloeren geplaatst, afhankelijk van de toepassing en benodigde duurzaamheid. Het belangrijkste verschil tussen de soorten, Epoxy of PU, is de hardheid en het toepassingsgebied.

- Epoxy: hoge hardheid
- Pu: elastisch, esthetisch flexibel 

Gietvloeren zijn veelzijdig en dat komt vooral door het grote aanbod aan mogelijkheden. Het is mogelijk om de vloer te verkrijgen in alle RAL kleuren. • Uw badkamerrenovatie in goede handen 

 

   

 

Is uw badkamer aan vernieuwing toe, dan realiseren wij graag uw droom. Met onze werkzaamheden in vloer- en wandbetegeling hebben wij ons tevens gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Doe een beroep op ons voor afbraak, pleister- en stukwerk, plaatsing van gyprocwanden en -plafonds, betegeling en sanitair.

 

 

 

 

 

 • Gyproc- en pleisterwerken

  

 

 

De mogelijkheden van gyproc zijn eindeloos. Gespecialiseerde vakmensen plaatsen scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds in een handomdraai en werken ze schilderklaar af.

Door de jarenlange ervaring van onze stukadoors garanderen wij een perfecte en gladde afwerking van uw nieuwbouwproject of renovatie.


 

 

 

 

 • EPDM daken 

 

 

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Naadloos membraan uit één stuk, 100% waterdicht met 10 jaar garantie. Scheur-, breuk- en krimpvrij, UV bestendig. Uiterlijke duurzaamheid en ook geschikt voor groendaken. Milieuvriendelijk en recycleerbaar product.